måndag 25 juni 2012

Tribal

Jag skrev ju i det här inlägget att jag skulle visa en bild på mig i klänningen från Evans, så här är den!
Stylat med ett bälte från Gina, guldiga örhängen från H&M och ett par lila strumpbyxor från Lindex. Klänningen finns för övrigt att köpa för bara 20 pund just nu, här!

onsdag 20 juni 2012

OOTD 20/6

En slapp (och suddig) outfit idag för att jag är lite krasslig, men var tvungen att gå ut och handla jordgubbar för midsommar.
Playsuit: Asos (finns att köpa tokbilligt här!)
Strumpbyxor: H&M

tisdag 19 juni 2012

OOTD 19/6


Här kommer en outfit också!

Tunika: H&M, genom Fancy Fatshion. Om någon har den här tunikan i andra färger i storlek XL och vill bli av med den, så är jag mycket intresserad! :)
Örhängen: H&M

Jag är för övrigt sämst på att fota, trots min nya kamera. Alla mina bilder blir så mörka! Jag vet inte om jag gör något fel eller om det är väldigt mörkt i lägenheten. Tips kring ljus och ljussättning mottages hursomhelst tacksamt!

Klippt!


Vanligtvis klipper jag mig hos en frisör, men vid enstaka, fattiga tillfällen har jag även testat att klippa mig själv. Igår till exempel! När ett helt paket henna inte längre räcker för att färga mitt hår, då är det bannemig dags att klippa lite. Sagt och gjort. När jag härjat färdigt med saxen kändes det plötsligt som en dålig idé, men efter att jag tvättat det och sovit på det så känner jag mig inte mer missnöjd än jag brukar bli hos frisören. Och då behövde jag inte ens punga ut med 300 spänn! Nä, jag tror jag ska fortsätta klippa mig själv framöver!

lördag 16 juni 2012

His black dress

Bild lånad härifrån
 Alltså, hur fin är den här killen? Han gör mig helt glad i själen! Vem säger att män inte kan ha klänning? Jag tycker att han verkligen bevisar att även män klär i kjol och klänning! Läs hans blogg här!

fredag 15 juni 2012

Apropå stora örhängen..

Dessa köpte jag på H&M igår. Det är svårt att se på bilden men de är ungefär 10 cm långa. Under en period i gymnasiet hade jag nästan alltid guldsmycken, men på senare år har det blivit mest silver för att jag tyckt att guld inte passar så bra till mina piercingar (som är silverfärgade). Men nu när jag blivit mer eller mindre besatt av färgen turkost, så kände jag att det var på sin plats med lite maffiga guldsmycken igen, eftersom jag råkar tycka att turkost + guld är en sjukt fin kombination. Och numera tycker jag det funkar rätt bra ihop med mina piercingar också. :)

onsdag 13 juni 2012

The bigger the better..




Ja, jag älskar örhängen. Gärna stora sådana. Så mycket att de förtjänar en helt egen etikett faktiskt!
Hängaren har jag tillverkat själv av en loppisfyndad träram och lite ståltråd.

måndag 11 juni 2012

OOTD 11/6+ nytt



Ok, jag vet, jag FÅR inte köpa kläder. Men jag gjorde det ändå. So shoot me. Jag fortsätter på boho-chictemat med en kitschig indianinspirerad tunika!
Tunika: Indiska
Byxor/jeansleggings: Lindex

Lindex jeansleggings var faktiskt det som fick mig att bära byxor igen för cirka två år sen. I just love them! Höga i midjan, töjbara, supersköna, billiga. Jag köper minst två par per säsong. Men man måste vara ute i god tid, och helst slå till på två par samtidigt, för de tar alltid slut jättefort.

söndag 10 juni 2012

Vill ha!


Jag dör vad mycket fint det finns på New Look just nu! Hade jag varit rik hade jag klickat hem samtliga plagg ovan. Och visst är min stil förutsägbar? Knälånga klänningar, avskurna i midjan, prickigt, blommigt och spets och färgskalan går antingen i rosa, orange och aprikos, eller blå, grön och lila. Det är vad jag alltid kommer tillbaka till.

lördag 9 juni 2012

OOTD 9/6

Byxor från Jula
Tröja från H&M
Skor från H&M.
+ Fett hår och pippitofsar
Såhär har jag sett ut den här veckan, vilket förklarar de uteblivna outfitposterna för denna veckan, men inte den dåliga outfituppdateringen i allmänhet! Det ska det bannemig bli ändring på snart.

Tillägg: Ni knubbisar som letat efter arbetsbyxor vet säkert hur svårt det kan vara att hitta. På Jula har de arbetsbyxor i upp till storlek 60 (herrstorlek) och de kostar knappt 300 kr. Och när man ska stå på knä, som jag gör på bilden, så finns det knäskydd man kan köpa till och stoppa in i fickorna som finns vid knäna, och voila! Inga ömma knän! Sjukt bra.

torsdag 7 juni 2012

Aztec, tribal, tile..

Jag har inte riktigt förstått skillnaden mellan dessa tre begrepp, men vad jag har förstått, är att jag gillar dem allihop! Det är visserligen så typiskt svennigt att plötsligt bli boho-chic på sommaren, men vissa saker rår man ju inte för. Här kommer ett urval av lite göttiga mönster.





Alla dessa kommer från New Look Inspire. Jag är extra förtjust i mönstret som finns både som klänning och linne. Och linnets rygg!


 Dessa två kommer från Asos Curve.




Dessa skönheter kommer från Evans, och den sista klänningen har jag faktiskt i min ägo! Den är himla fin tycker jag, jag lovar att återkomma med en bild på mig i den! Den i mitten vill väldigt gärna komma hem till mig den med.

Vad tycker ni om den här mönstertrenden?